Om Gitte

Intuitiv coach, rådgiver og HR konsulent

Kære du. Jeg glæder mig til at give dig et indtryk af hvem jeg er, og hvad jeg står for. Jeg er en glad, ligefrem, humoristisk og “no bullshit and no drama” kvinde på 44, som har valgt at starte min egen virksomhed. Jeg har rigtig meget at byde ind med, og det er simpelthen ikke muligt at bruge alt det i et enkelt job, så derfor har jeg valgt at blive selvstændig. Jeg har også en hel personlig drivkraft og motivation fra mit liv, som jeg uddyber længere nede.

Jeg er vild med at skabe et rum for den enkelte i en coachende session. Et rum hvor du kan udvikle dig i den retning du vil, hvor du f.eks. får udviklet et større selvværd. Samtidig med at du bliver mødt med 100% forståelse for DIG! (Se meget mere om det under coaching)

Jeg bor privat i Lejre kommune lige uden for Holbæk, og er så privilegeret at jeg har 2 bonus tvillingepiger på nu 18 fra et tidligere forhold, som har valgt at beholde mig som Bonusmor. En titel jeg er meget beæret over både at have fået – og fået lov at beholde! Det er også dem som har inspireret mig til at starte som selvstændig, og de støtter op om den trang jeg har til at hjælpe andre, med de erfaringer vi har gjort os. Den ene af disse smukke piger fik som 14-årig spiseforstyrrelserne anoreksi og bulimi. Hun har det heldigvis godt i dag, og har lært at leve med sygdommen og holder den under kontrol. Men det er ingen hemmelighed, at det naturligvis påvirker familien omkring meget.

Men det er til gengæld RIGTIG SVÆRT for andre at forstå, hvordan det ER at leve i det! Og DER ønsker jeg at gøre en forskel. Der er ikke meget hjælp at hente i det offentlige til søskende, bonusforældre, bedsteforældre osv., da alt naturligvis handler om, hvordan alle hjælper den ramte igennem og ud på den anden side. Men hvordan DU som enkeltperson i familien kan være glad uden at føle skyld, også har lov at råbe op om, at dine behov er vigtige osv., det er rigtig svært. Og det vil jeg gerne hjælpe dig med at kunne.

I bund og grund er min store gave at jeg kan se hvem DU er. Bag facader og pligter og behov for at gøre “det rigtige”. Bag alle de historier du har fået fortalt – og dem du har fortalt dig selv. Og jeg kan hjælpe dig med at leve det liv du ønsker, som giver dig den frihed og glæde du drømmer om at leve i. Du vil se, at jeg tilbyder familieforløb. Og det er ikke fordi jeg er familieterapeut. Nej, det er fordi jeg kan høre den enkeltes behov og ønsker, og hjælpe jer med at udtrykke den for hinanden og lytte til hinanden, så I kan finde den fælles vej fremover, som giver jer det liv I ønsker – og troede var noget man “bare fik”. Vi har gået i skole for bl.a. at lære engelsk og matematik. Hvorfor ikke lære at være i dig – på en måde som giver dig frihed og glæde?

  • 2021 stiftet: http://www.skaberoverblik.nu
  • 2020 ejer af virksomhed: Lysdinvej
  • 2020 uddannet ICI certificeret coach hos Empowermind
  • 2014-2020 HR – og Debitoransvarlig hos et af de førende biludlejningsselskaber i verden
  • 2011-2014 Økonomi og HR ansvarlig hos et stort skandinavisk datterselskab af en fransk kosmetik koncern.
  • 2002-2011 HR – og regnskabs assistent i et stort håndværkerfirma
  • 2007 Merkonom i Økonomi og Ressourcestyring
  • (Referencer kan gives ved forespørgsel)

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig.