Priser

GRATIS OG UFORPLIGTENDE FORMØDE!

Du kan altid få et gratis formøde per telefon eller FaceTime, hvor vi kan afstemme forventninger og mærke om kemien passer. Tillid og tryghed er en forudsætning for ægte forandring. Under samtalen finder vi i fællesskab frem til de mål og udfordringer, som du og eventuelt din familie har og oplever. På baggrund af det ved vi, hvordan jeg bedst vil kunne hjælpe.

Hvis du ønsker noget andet end de forløb jeg har beskrevet nedenfor, så laver vi det bare om. Den første session á 90 minutter er dog obligatorisk, da det er her vi lærer hinanden at kende, og et forløb kan ikke være kortere end 3 timer for at sikre kvaliteten.

Når du ønsker at bestille en tid, så send mig en e-mail, sms eller ring til mig.

Booking@lysdinvej.dk eller 311 711 31

————————————————————————————————

Sessioner til enkeltpersoner:

1 session af 90 min varighed Kr. 1.300,- (Afregnes med det samme)

Forløb kan afregnes ved booking eller via afdragsordning, hvor afdrag trækkes den sidste hverdag i måneden.

3 sessioner af 50 min varighed Kr. 3.000,-

5 sessioner af 50 min varighed. Kr. 4.500,-

For at booke en tid skal du blot gå til siden Booking og Kontakt HER:

————————————————————————————————-

Sessioner for familier:

1 session af 90 min varighed Kr. 2.933,- (Afregnes med det samme)

Forløb kan afregnes ved booking eller via afdragsordning, hvor afdrag trækkes den sidste hverdag i måneden.

3 sessioner af 50 min varighed Kr. 7.000,-

5 sessioner af 50 min varighed. Kr. 10.500,-

For at booke en tid skal du blot gå til siden Booking og Kontakt HER:

Opfølgningssamtaler coaching:

Efter endt forløb på minimum 3 timer har du mulighed for at få en telefonisk opfølgningssamtale af 30 minutters varighed.

1 samtale af 30 minutters varighed. Kr. 500,- Prisen er både for enkeltpersoner, unge eller familier. Afregnes med det samme.

For at booke en tid skal du blot gå til siden Booking og Kontakt HER:

———————————————————————————————————

12 ugers forløb til den sammenbragte familie

Jeg hjælper jer med at bygge jeres drømmeliv. En sammenbragt familie er IKKE en ny kernefamilie, og I vil højst sandsynligt møde jalousi på kryds og tværs, forskelle i opdragelse, forskelle i regler, forskellige værdisæt. Vi finder sammen en ny fælles vej som tager hensyn til jeres forskelligheder og både jeres og børnenes individuelle behov. Jeg kan hjælpe jer på sidelinjen inden I flytter sammen, under opstart, eller hvis I er gået i stå og ikke ved hvordan I skal komme videre herfra. Jeg dømmer aldrig nogen, der er ingen der er rigtige eller forkerte. Jeg tror på, at vi alle sammen gør det så godt vi kan. Men vores individuelle historik former os til den vi er i dag, og påvirker vores beslutninger og vores liv. Men vi behøver ikke se på fortid. Vi kan sammen se på nutid og hvor I vil hen i fremtiden sammen. Jeg kan samle jeres ønsker i fælles mål for hele familien.

Ved at købe et samlet forløb på 12 uger giver I jer selv en mulighed for at få lavet ændringerne helt ned i dybden, så I kan slippe de gamle mønstre. Derudover sparer du kr. 1.433,- ved at købe forløbet. Samlet pris for 16 timer både individuelt til jer og familien som helhed: Kr. 31.110,-. (Vi kan lave en aftale med månedlige afdrag)

__________________________________________________________________________

Midi forløb til det sammenbragte par

1 intro time a 90 min + 3 x 50 min coaching online. I får konkrete værktøjer og sparring på jeres liv; Hvor er I nu, og hvor vil I hen?

Kr. 9.733,- inkl. moms.

_____________________________________________________________________________

Book mig til en telefonsamtale eller en facetime, det koster ikke noget. Måske er jeg lige præcis hvad I har brug for?

Det kan også være du er en skilt forælder og du gerne vil være bedre til at høre dit barns behov – eller ikke forstår din teenager?

____________________________________________________________________________

Foredrag & Workshop

Du kan også booke mig til et foredrag for f.eks. forældre på skolen . Her kommer jeg både med min egen historie og de ting jeg har lært. Men også nogle konkrete gode opmærksomhedspunkter, der kan bruges i hverdagen. Samtidig svarer jeg også på eventuelle spørgsmål fra tilhørende i plenum.

I en workshop giver jeg også forældre en mulighed for at arbejde med deres egne problemstillinger i interaktion med hinanden og mig.

Når du ønsker at bestille en tid, så send mig en e-mail, sms eller ring til mig.

Booking@lysdinvej.dk eller 311 711 31