Human design & POLTERABEND

 

 

Human design er ikke kun fordybelse og genkendelse af dig selv. Det kan i høj grad bruges til at få en større forståelse for hinanden! Også når I er sammen i festligt lag.

Jeg kommer til jeres event i 60 minutter; f.eks. polterabend, fødselsdag eller babyshower. Hvis det er en event med alkohol, skal jeg på banen inden det bliver FOR vildt. :o) Jeg kan være med til at kickstarte den gode stemning.

For I skal grine! Ikke af hinanden men MED hinanden. Jeg har, inden vi mødes fået jeres fødselsdato, cirka fødselstidspunkt og fødested (hvis det ikke er i DK). 

I vil høre lidt om hinandens energityper, de klassiske glæder og misforståelser, og I vil høre om brudens livsformål i livet, hvad jeg kan se, at hun giver jer og en masse andet lækkert og opløftende om jeres brud. 

Bruden vil få tilsendt en komplet analyse dagen efter eventen.

Pris kr. 2.100,- + 150 kr pr person. Ved mindre end 8 deltagere er prisen 200 kr pr. person.

 

Tilkøb:

– human design analyser på gom + fælles analyse til at forberede dem på næste skridt i deres fælles liv. Det er både sjovt og lærerigt, og kan give plads til større forståelse og rummelighed.

– trækning og tolkning på englekort til alle deltagere. Jeg er uddannet i forskelligt inden for den spirituelle verden, bl.a. tolkning af kort.

 

 

Er det en firmaevent, tøseaften eller en anden event uden en hovedperson som skal have den komplette analyse vil jeg i stedet fokusere mere på samspillet mellem jeres energityper.

Her er prisen pr. person man-tors kr. 300, fre-lør kr. 400 og søndag kr. 500) 

 

Kontakt mig på mail, telefon eller privatbesked på messinger og instagram for at høre mere.

Faktura fremsendes på det fulde beløb når aftalen indgåes.

Kørsel tillægges efter statens gældende takster fra Roskilde.