Coaching af unge

Er du en af de mange mange unge som lever i 2 hjem? Eller en af dem, som har et familiemedlem tæt på som er alvorligt syg, som kræver ekstra opmærksomhed, fokus fra alle, og der heeeele tiden er hensyn at tage? Det kan være rigtig svært for voksne, men for en ung/teenager er det endnu værre. For du skal samtidig finde ud af hvem DU er med alt det som hører med til teenage årene. Det er da møg svært!

Kender du det? 

💚 Følelsen af ikke at blive forstået.

💚 Frygten for ikke at blive accepteret for den du er.

💚 Følelsen af ikke at være noget værd.

💚 Følelsen af ikke at burde fylde – at dine behov ikke er lige så vigtige som andres.

💚 Følelsen af ikke at du’ til noget.

💚 Konflikter med dine forældre og/eller lærere.

💚 Oplevelsen af at være at ulykkelig og ensom – også sammen med dine nærmeste.

💚 Mistet overblikket med ting du skal og mistet fornemmelsen af hvordan du kommer på rette spor igen.

💚 Manglende motivation; til at gå i skole, dyrke sport, få flere venner, række hånden op i timen osv. osv.

💚 At det du føler og mener ikke er vigtigt. At du først lige tjekker om der er plads til at du har et behov.

Skriv til mig, og lad os aftale et uforpligtende møde – eventuelt sammen med dine forældre. Men det er vigtigt at både du og de ved, at coaching er en fortrolig samtale mellem dig og mig som din coach. Jeg tror på, at jeg kan hjælpe dig. Også hvis det er for at hjælpe dig og din forælder med at blive bedre til at forstå hinanden.

Pige på 15 siger: “Jeg troede aldrig jeg ville have lyst til at tale med dig om det fordi det var svært for mig at snakke om det. Men du sagde til mig, at det ville være godt for mig, og det skulle vise sig at du var den som forstod mig lidt mere end alle andre! Du forstår en! Eller du forstår mig i hvert fald. Jeg er rigtig glad for at jeg snakkede med dig.”