Coaching af unge

Unge coaching er for dig, der er mellem 13-18 år, og som har brug for hjælp og støtte til at tackle de udfordringer du står overfor i en tid, hvor alting kan gå meget stærkt, og hvor der er store krav fra mange sider.

Er du samtidig er en af de mange mange unge som lever i 2 hjem? Eller en af dem, som har et familiemedlem tæt på som er alvorligt syg, som kræver ekstra opmærksomhed, fokus fra alle, og der heeeele tiden er hensyn at tage? Det kan være rigtig svært for voksne, men for en ung/teenager er det da mega møg svært!

Kender du det? 

Her er nogle af de naturlige, men ofte svære følelser og oplevelser, du som ung (og menneske) kan have. Du kan ændre det og få det bedre med dig selv igennem samtaler:

💚 Følelsen af ikke at blive forstået.

💚 Frygten for ikke at blive accepteret.

💚 Følelsen af ikke at være noget værd.

💚 Følelsen af ikke at burde fylde – at dine behov ikke er lige så vigtige som andres.

💚 Følelsen af ikke at du’ til noget.

💚 Endeløse konflikter med dine forældre og/eller lærere.

💚 Været udsat for gruppepres og have svært ved at stå ved dig selv.

💚 Oplevelsen af at være at ulykkelig og ensom – også sammen med dine nærmeste relationer.

💚 Mistet overblikket med ting du skal og mistet fornemmelsen af hvordan du kommer på rette spor igen.

💚 Manglende motivation; til at gå i skole, dyrke sport, få flere venner, række hånden op i timen osv. osv.

💚 Frygt for fremtiden og for ikke at vide hvad du skal.

Skriv til mig, og lad os aftale et uforpligtende møde – eventuelt sammen med dine forældre. Men det er vigtigt at både du og de ved, at coaching er en fortrolig samtale mellem dig og mig som din coach.

Pige på 15 siger: “Jeg troede aldrig jeg ville have lyst til at tale med dig om det fordi det var svært for mig at snakke om det. Men du sagde til mig, at det ville være godt for mig, og det skulle vise sig at du var den som forstod mig lidt mere end alle andre! Du forstår en! Eller du forstår mig i hvert fald. Jeg er rigtig glad for at jeg snakkede med dig.”