Har I fokus på den personlige udvikling af lederen?

Personlig udvikling er inspiration til at ændre det du har LYST til.

Personlig udvikling er at finde redskaberne til, hvordan du GØR det.

Personlig udvikling er at LEVE fra hjertet.

Men…

Personlig udvikling af en leder er OGSÅ udvikling af virksomheden!

Har I nok fokus på den personlige udvikling af dig som lederen?
 
Jeg mener, at de fleste virksomheder har mere fokus på medarbejdernes trivsel og udvikling – fremfor lederens. Jeg vil på ingen måde tage noget fra medarbejderne, det er så vigtigt!

Men underkender du mon hvor vigtig DIN trivsel og personlige udvikling er? Ikke kun for dig men for dine medarbejdere? Hvad mon der vil ske med DERES motivation og drive, hvis de kan mærke at DU er endnu mere i balance, nyder livet og udstråler glæde? Når du fra det balancerede sted helt klart formidler intentionen og målet i virksomheden eller afdelingen? Den bedste leder ER en leder, der er autentisk i sit udtryk.

Vi kræver rigtig meget af vore ledere i dag.

Vi vil have mere af dig.
Vi vil mærke dig mere.
Vi vil inspireres af dig.

Der er enormt mange krav til dig. Både de italesatte og de usagte. For slet ikke at tale om dine egne! Den der stemme indeni, kritikeren.

Du ER helt sikkert en dygtig leder. Du er fagligt kompetent, du har en masse erfaring, du er vellidt, og du er god til mennesker. Du er god til dit arbejde.
Du har opnået mål enten ved at føre din virksomhed til der hvor den er i dag eller landet jobbet som leder. Og det kører bare.
 
Men hvad nu? Hvordan inspirerer du dig selv? Hvordan mærker du dig selv?
Hvad er dit næste mål? Et marathon? En golf turnering? En ny bil?
 
Det er også prisværdigt og super godt gået. Jeg ER imponeret over dit drive og din evne til at komme i mål. Men ønsker du MERE?

At være mere
At nyde mere
At mærke mere
AT LEVE MERE

Personlig udvikling er at blive inspireret til at ændre det, som du har LYST til, finde redskaberne og leve fra hjertet.
Når en leder arbejder indad med personlig udvikling, så giver det ikke kun lederen noget. Virksomheden og medarbejderne vil OGSÅ få gavn af det.

Har du fokus på personlig udvikling af dig som leder?

 

 

 

Isobel Sommer, september 2023