ERHVERVSCOACH OG RÅDGIVER

OM ISOBEL

 

Jeg er ICI certificeret coach, erhvervsrådgiver og uddannet i analyseværktøjet Human Design. Jeg har mange års erfaring fra det private erhvervsliv, som HR – og Økonomiansvarlig. Det betyder, at jeg har ”hands on” business forståelse, som sammen med min coachfaglighed, gør mig til en stærk samtalepartner.

Jeg er optaget af hvad god ledelse kan gøre for organisationer. Derfor nyder jeg at arbejde med en leder som ønsker at udnytte sit fulde potentiale. For mig er god ledelse en leder som udstråler livsglæde, selvsikkerhed og ro. En sådan leder skaber høj medarbejdertrivsel og gode resultater.

 

“Jeg klæder ledere på til at slippe ideen om at påtage sig rollen som leder

– men i stedet være den mest fantastiske leder ud fra sin egen personlighed.”

Lysdinvejs mission er at understøtte SMV ledere til at lede mere autentisk, så de kan skabe endnu bedre resultater for virksomheden. Lysdinvej vil være den foretrukne samarbejdspartner i kompetenceudvikling af ledere.

 

 

Jeg ser, hvem du er bag dine facader og det tillærte “sådan skal jeg være”, og sammen får vi dine uudnyttede potentialer frem i lyset, så dit lederskab bliver 100 % autentisk.

 

Privat er jeg en kvinde på 45 år som lever livet, og nyder det fuldt ud.

Energimæssigt er jeg åben og imødekommende, og har naturlig flair for at guide andre med deres retning i livet.

 

LÆS HER HVAD NOGLE AF MINE KLIENTER SIGER OM VORES SAMARBEJDE 

Du er altid helt præcis med dine indsigter, og jeg elsker hvordan du evigt har en kærlig tilgang til min udvikling og det jeg står i. Så føler jeg mig helt rigtig, og ved pludselig hvad der er det rette for mig.

Lykke Bak

Coach

Efter at have været i ledercoaching forløb hos Isobel kan jeg pludselig se, at jeg har været den leder man SKAL være, i stedet for ud fra mig selv. Jeg har fået så mange fede værktøjer som gør mit arbejdsliv sjovere.

Mads Findsen

Leder

Isobel har en særlig evne til gennem sit klarsyn hurtigt at kunne skære igennem problematikker og finde fremadrettede løsninger med en høj energetisk frekvens, så man føler sig drevet eller trukket blidt fremad uden slinger i valsen. Hun faciliteter kreativ manifestation ud fra dit medfødte potentiale.

Aselya Tina Jonette Nielsen

Holistisk læge

ER DU & I KLAR TIL AT SKABE FORANDRING?
For dig der vil forløse dit og virksomhedens fulde potentiale.

6 + 4 =