OM ISOBEL

 Jeg er ICI certificeret coach, rådgiver og uddannet i analyseværktøjet Human Design, og clairvoyance.

Jeg har altid kæmpet med ideen om at vi skal passe ned i en kasse. Uanset om den kasse er:

– en teenager/voksen som føler sig forkert fordi han eller hun ikke er ligesom “alle” andre

– en personlighedstest på en arbejdsplads, hvor vi kun sætter fokus på de karaktertræk som vi hylder i vores arbejdskultur

– en leder som lærer at en leder skal være på en bestemt måde for at få succes

 

– eller hvad som helst andet der betyder, at det som føles rigtig for dig eller mig, ikke er rigtigt i norm opfattelsen.

Jeg bruger Human Design som et redskab i min coaching, fordi jeg oplever, at vi opnår større glæde, større tilfredshed og større resultater på alle områder af vores liv, når vi sætter alle vores individuelle talenter og evner i spil.

Alle skal have mulighed for at leve DERES bedste liv.

Og ikke hverken min, din eller samfundets version af den.  

Lysdinvejs mission er at understøtte mennesker i at få al saft og kraft ud af livet.

Lev dit bedste liv.

Vær dig selv i alle aspekter af livet. Privatlivet som arbejdslivet.

Få indre ro, balance, vær mere sikker på dig og de beslutninger du tager.

Du er helt rigtig som DU er.

Privat er jeg en kvinde i 40érne som lever livet, og nyder det fuldt ud.

Jeg lever 100% efter min intuition, og har naturligt flair for at guide andre med deres retning i livet.

Energimæssigt er jeg åben og imødekommende, og elsker at mit arbejdsliv tager mig i forskellige retninger hver eneste dag.

LÆS HER HVAD NOGLE AF MINE KLIENTER SIGER OM VORES SAMARBEJDE 

Du er altid helt præcis med dine indsigter, og jeg elsker hvordan du evigt har en kærlig tilgang til min udvikling og det jeg står i. Så føler jeg mig helt rigtig, og ved pludselig hvad der er det rette for mig.

Lykke Bak

Coach

Efter at have været i ledercoaching forløb hos Isobel kan jeg pludselig se, at jeg har været den leder man SKAL være, i stedet for ud fra mig selv. Jeg har fået så mange fede værktøjer som gør mit arbejdsliv sjovere.

Mads Findsen

Leder

Isobel har en særlig evne til gennem sit klarsyn hurtigt at kunne skære igennem problematikker og finde fremadrettede løsninger med en høj energetisk frekvens, så man føler sig drevet eller trukket blidt fremad uden slinger i valsen. Hun faciliteter kreativ manifestation ud fra dit medfødte potentiale.

Aselya Tina Jonette Nielsen

Holistisk læge