Human Design læsning

Fortolkning & coaching

Jeg går i dybden. Du får det overordnede billede, baggrunden for human design, og du får gennemgangen af din energitype. Derudover dykker jeg ned i ALLE dine gates og channels, dit livstema, dine gaver, dine største muligheder for at manifestere og tiltrække kunder hvis det er det du ønsker, de største frygtbarrierer og meget mere. Den gennemgang er på ca 70-85 sider alt efter hvilken energitype du er. Det lyder måske uoverskueligt, men det er lækkert og læsevenligt sat op, og jeg anbefaler at du læser det i små bidder. 🙂 En uge efter modtagelsen har du 1/2 times gennemgang med mig på zoom med de spørgsmål du måtte have.

Lyder det som noget for dig – så er du meget velkommen!

Human Design er et værktøj som findes på baggrund af dine fødselsdata (dato, tid og fødeby). Vi er alle unikke og en læsning kan give dig en forståelse og en klarhed omkring dig selv og en masse AHA oplevelser.

Det er et kompliceret og meget intelligent system, som er bygget på Astrologi, Chakra systemet, Iching og Kabbalah Tree of life.

De fleste lever med en følelse af at skulle passe ind. I flokken, i mængden, ikke skille sig ud. Human design er en en lettelse, en genkendelse af dig selv, et farvel til forkerthedsfølelser og en tryghed i at vide, at du er præcis som du skal være. Det er vejen hjem til dig selv. Du vil få en selvaccept, møde en større grad af selvkærlighed, og vil formentlig omfavne din forskellighed meget mere, fordi du også får værktøjer til, hvordan du går den nemmeste vej herfra. Jeg har haft kontakt med mange som har været skeptiske inden, men jeg har ALDRIG hørt om en som ikke var glad for at møde Human Design.

Human design er som sagt et værktøj, som du kan bruge til at opnå dine drømme med og finde fred med dig selv/ i dig selv. Det kan både bruges på det personlige plan og i privatlivet, men kan også bruges til, hvordan du bedst muligt fremmer dit arbejdsliv så du lever i overensstemmelse med dit behov – og ikke har så meget fokus på hvad andre mener dit behov er.

En læsning betyder at jeg får dine fødselsdata, så dykker jeg ned i dit design, og du får en zoom optagelse og en PDF tilsendt. Du har efterfølgende mulighed for at stille mig spørgsmål. Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information.

For mig har det været en kæmpe gave. Der er så mange ting jeg langsomt men sikkert gennem årene har accepteret, lært at leve med, hvor jeg har tilpasset mig. Men jeg elsker endelig mig selv helt og fuldt efter jeg har forstået mig selv gennem human design. Den gave vil jeg gerne give videre.