Hvad er coaching

Coaching er at se på din nutid; hvor er du – og hvordan kommer du den vej der skaber den forandring, du ønsker – og ind i din fremtid.

I en coachingproces får du mulighed for at arbejde med et hvilket som helst område af dit liv. Det er dig der sætter dagsordenen og hvad vi skal se på.

Mine fokusområder er:

🔶 Pårørende til et familiemedlem med diagnose, selvskadende adfærd eller alvorlig sygdom

🔶 Selvværdsproblemer – både teenagere og voksne

Mere om coaching:

Coaching er en anerkendt og eftertragtet metode til faglig og personlig udvikling. Coaching kan skabe forandring i dit liv. Den kan give dig klarhed og skabe nye perspektiver. Med coaching kan du overvinde mentale grænser og opnå ting, du ikke troede mulige. Kort sagt: Hvis du er indstillet på forandring, er coaching et rigtig stærkt redskab.

Jeg er uddannet intuitiv ICI coach fra EmpowerMind (www.empowermind.dk) hvor jeg har lært, at lægge vægt på at coache og træne ud fra en helhedsorienteret tankegang med interesse for det hele menneske. At vi opnår de største resultater med coaching, når vi inddrager hele dit livsbillede og forstår din specifikke udfordring herfra. Med en “lyn coaching”, hvor du kun har fokuseret på en specifik udfordring, risikerer du at snuble over svagheder du ikke var bevidst om fandtes, og er ikke klædt på til den næste udfordring.

Målet er at udforske, hvad der er muligt. Så du kan finde ud af, hvordan dine nye ideer virker i virkeligheden. På den måde vil dine konkrete erfaringer øges fra den ene coachsession til den næste. Og til sidst vil målet være inden for rækkevidde. Dette gør en coaching-proces til et træningsforløb, og det er derfor det virker. Du kan få gavn af et coach forløb, hvis du har et ønske om forandring!