Hvad er coaching

Coaching er at se på din nutid; hvor er du – og hvordan kommer du den vej der skaber den forandring, du ønsker – og ind i din fremtid.

I en coachingproces får du mulighed for at arbejde med et hvilket som helst område af dit liv. Det er dig selv der sætter dagsordenen, og både personlige og arbejdsrelaterede emner og udfordringer kan være i fokus.

Uanset mål vil du opleve, at din beslutsomhed, handlekraft og forandringsparathed bliver væsentligt styrket. Gennem vores samtale får du redskaber til at forbedre og udvikle netop det, der er vigtigt for dig.

“Det er kun nuet, du har direkte indflydelse på. Her lever du, og kan gøre hvad du ønsker og vil. Det er i nuet du kan tage ansvar og lederskabet af dit liv. Fortiden kan du ikke ændre – men lære af. Fremtiden er ukendt – men fuld af muligheder.”

🔶 Hvordan du som bonusforælder takler konflikter i familien

🔶 Selvværdsproblemer – både teenagere og voksne

🔶 Familien v/ selvskadende teenager; f.eks. forælder el bonus el søskende

🔶 Livet i en sammenbragt familie

🔶 Kommunikation mellem forældre og teenagere – på begges præmisser

🔶 Hvordan du kommer igennem en skilsmisse/brud med mest muligt fred

Mere om coaching:

Coaching er en anerkendt og eftertragtet metode til faglig og personlig udvikling. Coaching kan skabe forandring i dit liv. Den kan give dig klarhed og skabe nye perspektiver. Med coaching kan du overvinde mentale grænser og opnå ting, du ikke troede mulige. Kort sagt: Hvis du er indstillet på forandring, er coaching et rigtig stærkt redskab.

Jeg er uddannet intuitiv ICI coach fra EmpowerMind (www.empowermind.dk) hvor jeg har lært, at lægge vægt på at coache og træne ud fra en helhedsorienteret tankegang med interesse for det hele menneske. At vi opnår de største resultater med coaching, når vi inddrager hele dit komplekse livsbillede og forstår din specifikke udfordring herfra. Med en “lyn coaching”, hvor du kun har fokuseret på en specifik udfordring, risikerer du at snuble over svagheder du ikke var bevidst om fandtes, og er ikke klædt på til den næste udfordring.

Efter hver coachsession vil du også blive udfordret til at afprøve nogle af de nye perspektiver, du har fremsat for at sætte handling bag ordene.

Målet er at udforske, hvad der er muligt. Så du kan finde ud af, hvordan dine nye ideer virker i virkeligheden. På den måde vil dine konkrete erfaringer øges fra den ene coachsession til den næste. Og til sidst vil målet være inden for rækkevidde. Dette gør en coaching-proces til et træningsforløb, og det er derfor det virker.

Du kan få gavn af et coach forløb, hvis du har et ønske om forandring!