LEV DIT BEDSTE LIV

De sidste par år med epedemi nedlukninger  har i den grad rusket op i folk, og det er ikke længere nok at “nøjes med”. Eksperter peger på, at vi ønsker at udleve vores drømme, være mere i live og at alting skal have en dybere mening.  

Men hvordan lever vi vores bedste liv? Vi ved jo, at glade medarbejdere er en fordel, men hvordan kan virksomheden hjælpe med det? Det er her, jeg med mit kursus kan skabe værdi for jer.

Lev dit bedste liv er en transformationsrejse som giver udvikling til den enkelte, selv om vi er i et fællesskab. Dvs. at vejen vi følger, både byder på sjove små fælles opgaver og stunder med selvreflektion og “AHA” oplevelser for den enkelte. Jeg bruger analyseværktøjet human design til at skabe større forståelse for deltagernes forskellighed, både for dem selv og hinanden.

Kurset kan skræddersyes jeres behov som enten et tredages forløb, 5 x aften, en enkelt dag, eller 3 timer: 

    • Deltagernes energitype i Human Design kortlægges og danner sammen med coachende undervisning, gruppearbejde og individuel reflektion og sparring fundamentet for kurset. 
    • Relationskompetencer – og større forståelse af andre. 
    • Egne og andres styrker og naturlige talenter. 
    • Forhøjelse af selvværdet hos den enkelte. 
    • Og meget mere. 

Deltagere på dette kursus, får simpelthen både en større selvforståelse – men også en forståelse for kollegaers reaktionsmønstre.

På det personlige plan skaber det større selvværd, mere glæde og tilfredshed.

For arbejdspladsen skaber det en større synergi. Forståelsen for hinanden skaber større sammenhold, nærvær, og glæde i hverdagen.

Vi behøver nemlig ikke lave store livsændringer i vores liv for at skabe mere glæde.

Leonardo da Vincis  berømte tegning af “Homo ad Circulums”  (hvor en mand står med armene ud til siden) var en undersøgelse af teorien om hvorvidt menneskekroppen kan passe ind i både en cirkel og en firkant. Det er det, jeg prøver at give mine deltagere. At selvom vi lever i en hverdag som er meget firkantet med regler/afhentningstider / skemalagt tid – så behøver vi ikke selv være firkantede, men har friheden til at være os selv i den firkant. Gøre den rundere…
DET skaber forudsætningen for at leve vores bedste liv. 

Jeg håber, du og jeg sammen kan dykke ned i indholdet af kurset ”Lev dit bedste liv” og afklare om det er noget for jer. 

ER I KLAR TIL AT SKABE GLÆDE OG TRANSFORMATION SAMMEN MED MIG?
For virksomheden der vil forløse sit største potentiale.

10 + 12 =