Om Isobel 🔶

Intuitiv coach, rådgiver, human design læser & pårørende

Kære du. Jeg glæder mig til at give dig et indtryk af hvem jeg er, og hvad jeg står for. Jeg er en glad, ligefrem, humoristisk og “no bullshit and no drama” kvinde på 44. Jeg er også en kvinde som har været igennem nogle svære læringer i livet. Nogle hårde erfaringer. Jeg kender livet som pårørende, når mennesker jeg elsker bliver alvorligt syge, eller dør uventet og uretfærdigt. Når de får diagnoser og derfor har brug for andre rammer og regler end andre. Jeg har haft stress. Jeg har været udsat for mobning. Jeg har haft lavt selvværd og ikke følt mig god nok.

Jeg er både introvert og ekstrovert. Det har taget mig mange år at lære at navigere i. Jeg har ikke accepteret mit behov for at være alene. Nu elsker jeg det. Jeg har i mange år ønsket at være ligesom andre, før jeg lærte at se de gaver jeg har fået som gør mig helt unik. Der er mange. Men vil fremhæve gaven til at SE din kerne. Dine muligheder. Hjælpe dig med at finde dig selv. Alle mine egne kampe, udvikling og hårde tider bruger jeg i mit daglige arbejde med mine klienter. Jeg elsker mennesker. Vi er så komplekse og fascinerende. Vi bruger så meget energi på at gøre alt så svært som muligt for os selv. Jeg elsker at hjælpe andre med at leve deres bedste liv. Ligesom jeg endelig føler jeg gør. Elsker mig selv med alt jeg er – og ikke er. For jeg skal ikke være alt. Jeg skal være mig.

Jeg bliver selv coachet jævnligt, og er super glad for det. Jeg er blevet coachet på mit forhold til mad (som har været anstrengt efter at min ene bonusdatters spiseforstyrrelser, se evt. blog), og tager nu meget mere bevidste valg, som er gode for mig, mit hjerte, sjæl og krop. Før det er jeg blevet coachet på at slippe frygten for at få nye skader ved træning pga. en tidligere erfaring, og det gør at jeg i dag med glæde kaster mig over crossfit og kajakroning. Sådan har vi jo alle forskellige oplevelser som sidder i os, og som vi tager med videre i livet. Mange er gode, men nogle spænder ben for os! Min livsfilosofi er, at intet jeg har lyst til er forbudt og umuligt, og at jeg altid vil gøre det, som er rigtigt for MIG. Derfor bliver jeg coachet når jeg ønsker forandring.

I Human Design er jeg projector. Det betyder meget kort fortalt, at jeg har naturlig flair for at hjælpe og guide andre med deres retning i livet. Derfor har jeg også andre iværksættere og solo selvstændige som klienter. Jeg har sammensat et forløb til dem med forretningsplan, handlingsplan og økonomi. Alle tilbud til iværksættere finder du på min anden hjemmeside: https://skaberoverblik.nu/

Min store gave er, at jeg kan se hvem DU er. Bag facader og pligter og behov for at gøre “det rigtige”. Bag alle de historier du har fået fortalt – og dem du har fortalt dig selv. Og jeg kan hjælpe dig med at leve det liv du ønsker, som giver dig den frihed og glæde du drømmer om at leve i. For det KAN du godt selvom der er andre at tage hensyn til.

Et kort cv: Jeg har en baggrund i erhvervsverdenen som både HR ansvarlig og økonomiansvarlig. Ansvarlig betyder at jeg har haft ansvaret for områderne men ikke personaleansvar. Helt bevidst. Jeg går nemlig ALL IN i mennesker, og har måtte lære hvordan jeg hjælper andre uden at bruge mig selv op.

Den forskel har jeg fundet gennem den ret krævende uddannelse som intuitiv coach hos Empowermind, som er internationalt ICI godkendt. Men også i kendskabet til Human Design, som i den grad har lært mig at leve mit liv som MIG, og ikke som MAN synes jeg skal. Jeg har også i den proces skiftet mit navn ud. Det er mega spacy for nogle, men det rigtige for mig. Og Isobel Sommer føles så rigtig for mig. Derfor har jeg sagt et kærligt farvel til Gitte Jørgensen.

Med Lysdinvej opfylder jeg mit livsformål, som er, at hjælpe DIG med at finde den vej der er rigtig for dig.

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig.🔶 Kærlige hilsner Isobel