Om Gitte

Intuitiv coach & bonusmor 🔶

Kære du. Jeg glæder mig til at give dig et indtryk af hvem jeg er, og hvad jeg står for. Jeg er en glad, ligefrem, humoristisk og “no bullshit and no drama” kvinde på 44. Det bedste jeg ved er, når jeg har en klient og denne klient opdager, at det han/hun går og leder efter, har klienten inde i sig, når vi sammen får peget på det! Jeg har også en hel personlig drivkraft og motivation fra mit liv, som jeg uddyber længere nede.

Jeg er vild med at skabe et rum for den enkelte i en coachende session. Et rum hvor du kan udvikle dig i den retning du vil, hvor du f.eks. får udviklet et større selvværd. Samtidig med at du bliver mødt med 100% forståelse for DIG! (Se meget mere om det under coaching)

Jeg bor privat i Lejre kommune lige uden for Holbæk, og er så privilegeret at jeg har 2 bonus tvillingepiger på 18 1/2 fra et tidligere forhold, som har valgt at beholde mig som Bonusmor. En titel jeg er meget beæret over både at have fået – og fået lov at beholde! Det er også dem som har inspireret mig til at starte som selvstændig, og de støtter op om den trang jeg har til at hjælpe andre, med de erfaringer jeg har gjort mig gennem vores liv sammen.

Det har været en kæmpe omvæltning for mig at flytte sammen med en mand og 2 børn på 10. Pludselig handler det om VORES behov og ikke mit. Og jeg følte mig klar, bevidst om det og det har været en kæmpe glæde! Men der er viden jeg ville ønske jeg havde fra starten og der er redskaber, jeg ville ønske jeg kendte. Og det ønsker jeg at hjælpe andre med. Både til de mere “almindelig udfordringer” men i særdeleshed også når livet pludselig bliver meget svært.

Den ene af disse smukke piger fik som 14-årig spiseforstyrrelserne anoreksi og bulimi. Hun har det heldigvis godt i dag, og har lært at leve med sygdommen og holder den under kontrol. Men det er ingen hemmelighed, at det naturligvis påvirker familien omkring meget.

Men det er til gengæld RIGTIG SVÆRT for andre at forstå, hvordan det ER at leve i det! Der er ikke meget hjælp at hente i det offentlige til søskende, bonusforældre, bedsteforældre osv., da alt naturligvis handler om, hvordan alle hjælper den ramte igennem og ud på den anden side. Men hvordan DU som enkeltperson i familien kan være glad uden at føle skyld, også har lov at råbe op om, at dine behov er vigtige osv., det er rigtig svært. Og for de voksnes vedkommende, så kan du også bruges som en ressource og hjælpe forældrene – f.eks. med at have øget fokus på eventuelle andre børn. Alt det her vil jeg gerne hjælpe dig med at finde vej i.

Min store gave at jeg kan se hvem DU er. Bag facader og pligter og behov for at gøre “det rigtige”. Bag alle de historier du har fået fortalt – og dem du har fortalt dig selv. Og jeg kan hjælpe dig med at leve det liv du ønsker, som giver dig den frihed og glæde du drømmer om at leve i. For det KAN du godt selvom der er andre at tage hensyn til.

Du vil se, at jeg også tilbyder familieforløb. Det er fordi jeg kan høre den enkeltes behov og ønsker, og hjælpe jer med at udtrykke det og lytte til hinanden, så I kan finde den fælles vej fremover, som giver jer det liv I ønsker – og troede var noget man “bare fik”. Vi har gået i skole for bl.a. at lære engelsk og matematik.

Hvorfor ikke lære at være i dig – samtidig med at I er der for hinanden?

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig. 🔶

Gitte, Lysdinvej