Om Isobel 🔶

Intuitiv coach, rådgiver, human design læser & pårørende

Kære du. Jeg glæder mig til at give dig et indtryk af hvem jeg er, og hvad jeg står for. Jeg er en glad, ligefrem, humoristisk og “no bullshit and no drama” kvinde på 44. Jeg er også en kvinde som har været igennem nogle svære læringer i livet. Nogle hårde erfaringer. Jeg kender livet som pårørende, når mennesker jeg elsker bliver alvorligt syge, eller dør uventet og uretfærdigt. Når de får diagnoser og derfor har brug for andre rammer og regler end andre. Jeg har haft stress. Jeg har været udsat for mobning. Jeg har haft lavt selvværd og ikke følt mig god nok.

Jeg er både introvert og ekstrovert. Det har taget mig mange år at lære at navigere i. Jeg har ikke accepteret mit behov for at være alene. Nu elsker jeg det. Jeg har i mange år ønsket at være ligesom mine 2 storesøstre, før jeg lærte at se de gaver jeg har fået som gør mig helt unik. Der er mange. Men vil fremhæve gaven til at SE din kerne. Dine muligheder. Hjælpe dig med at finde dig selv. Alle mine egne kampe, udvikling og hårde tider bruger jeg i mit daglige arbejde med mine klienter. Jeg elsker mennesker. Vi er så komplekse og fascinerende. Vi bruger så meget energi på at gøre alt så svært som muligt for os selv. Jeg elsker at hjælpe andre med at leve deres bedste liv. Ligesom jeg endelig føler jeg gør. Elsker mig selv med alt jeg er – og ikke er. For jeg skal ikke være alt. Jeg skal være mig.

Jeg er så privilegeret, at jeg har 2 bonus tvillingepiger på 18 år, som har valgt at beholde mig som Bonusmor efter jeg flyttede fra dem og deres far – som i dag stadig er min bedste ven. En titel jeg er meget beæret over både at have fået – og fået lov at beholde! Det er også dem som har inspireret mig til at starte som selvstændig, og de støtter alle 3 op om, at jeg bruger vores erfaringer til at hjælpe andre, når jeg kan.

Det var nemlig en kæmpe omvæltning for mig at flytte sammen med en mand og 2 børn på 10. Pludselig handlede det om VORES behov og ikke mit. Og jeg følte mig klar, bevidst om det og det har været en kæmpe glæde! Men der er viden jeg ville ønske jeg havde fra starten og der er redskaber, jeg ville ønske jeg kendte. Og det ønsker jeg at hjælpe andre med. Både til de mere “almindelig udfordringer” men i særdeleshed også når livet pludselig bliver meget svært.

Den ene af disse smukke piger fik som 14-årig spiseforstyrrelserne anoreksi og bulimi. Hun har det heldigvis godt i dag, og har lært at leve med sygdommen og holder den under kontrol. Men det er ingen hemmelighed, at det naturligvis påvirker familien omkring meget. Og at det har haft sine omkostninger for os alle. (læs evt. blog indlæg)

Men det er til gengæld RIGTIG SVÆRT for andre at forstå, hvordan det ER at leve i det! Der er ikke nok hjælp at hente i det offentlige til søskende, bonusforældre, bedsteforældre osv., da alt naturligvis handler om, hvordan alle hjælper den ramte igennem og ud på den anden side. Men hvordan DU som enkeltperson i familien kan være glad uden at føle skyld, også har lov at råbe op om, at dine behov er vigtige osv., det er rigtig svært. Og hvordan du som en voksen kan bruges som ressource og hjælpe bioforældre – f.eks. med at have øget fokus på eventuelle andre børn. Eller som en søskende også har ret og lov til at have behov. Alt det her vil jeg gerne hjælpe dig med at finde vej i.

Jeg bliver selv coachet jævnligt, og er super glad for det. Lige nu er jeg ved at ændre vaner i forhold til hvordan jeg spiser, så mad ikke længere er noget jeg spiser uden at tænke over det, men i stedet tager bevidste valg, som er gode for mig, mit hjerte, sjæl og krop. Før det er jeg blevet coachet på at slippe frygten for at få nye skader ved træning pga. en tidligere erfaring, og det gør at jeg i dag kaster mig med glæde over crossfit og kajakroning. Sådan har vi jo alle forskellige oplevelser som sidder i os, og som vi tager med videre i livet. Mange er gode, men nogle spænder ben for os! Min livsfilosofi er, at intet jeg har lyst til er forbudt og umuligt, og at jeg altid vil gøre det som er rigtigt for MIG. Derfor bliver jeg coachet når jeg ønsker forandring.

Min store gave at jeg kan se hvem DU er. Bag facader og pligter og behov for at gøre “det rigtige”. Bag alle de historier du har fået fortalt – og dem du har fortalt dig selv. Og jeg kan hjælpe dig med at leve det liv du ønsker, som giver dig den frihed og glæde du drømmer om at leve i. For det KAN du godt selvom der er andre at tage hensyn til.

Du vil se, at jeg også tilbyder familieforløb. Det er fordi jeg kan høre den enkeltes behov og ønsker, og hjælpe jer med at udtrykke det og lytte til hinanden, så I kan finde den fælles vej fremover, som giver jer det liv I ønsker – og troede var noget man “bare fik”. Vi har gået i skole for bl.a. at lære engelsk og matematik.

Hvorfor ikke lære at være glad i dig – samtidig med at I er glade sammen?

Et kort cv: Jeg har en baggrund i erhvervsverdenen som både HR ansvarlig og økonomiansvarlig. Ansvarlig betyder at jeg har haft ansvaret for områderne men ikke personaleansvar. Helt bevidst. Jeg går nemlig ALL IN i mennesker, og har måtte lære hvordan jeg hjælper andre uden at bruge mig selv op.

Den forskel har jeg fundet gennem den ret krævende uddannelse som intuitiv coach hos Empowermind, som er internationalt ICI godkendt. Men også i kendskabet til Human Design, som i den grad har lært mig at leve mit liv som MIG, og ikke som MAN synes jeg skal. Jeg har også i den proces skiftet mit navn ud. Det er mega spacy for nogle, men det rigtige for mig. Og Isobel Sommer føles så rigtig for mig. Derfor har jeg sagt et kærligt farvel til Gitte Jørgensen.

Med Lysdinvej opfylder jeg mit livsformål, som er, at hjælpe DIG med at finde den vej der er rigtig for dig.

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig.🔶 Kærlige hilsner Isobel

Gitte, Lysdinvej