Retreats til Toscana
uge 16 og 38 i 2024

omfavn

dit fulde lederskab

MAX 10 deltagere

Hvad

får du?

Dit fulde

potentiale

Dyk ned i dit lederskab
og opdag dets fulde potentiale.

Find dit

autentiske jeg

Vi søger mere menneskelighed fra vores ledere, som skal inspirere os med deres autentiske selv, uanset deres rolle.

Din indre

balance

Udforsk autentisk ledelse gennem et særligt forløb og retreat, der hjælper dig med at finde din indre styrke og balance.

Efter

Toscana

Efter 5 dage i Toscana vil jeg gerne støtte dig med at integrere disse forandringer i din dagligdag, hvilket vil gøre dette til en dybt forankret ledelsesproces.

Balance i dig

som leder

Vi vil have ledere, der inspirerer i kraft af hvem de er, uanset om de er politikere, direktører, afdelingsledere, teamledere mm. Vi vil kunne mærke dem som mennesker, vi vil kunne se op til dem, læne os op af dem, men samtidig også mærke deres sårbarhed og det ægte menneske bag.

Personlig udvikling af dig som leder er lig med udvikling af hele din virksomhed.

Den værdi bør ikke længere undervurderes.

10% rabat hvis du booker senest 30/12-2023

Få ny inspiration og støtte til at integrere din nye viden i dit lederskab.
Velkommen til et transformerende retreat i Toscana

MØD

teamet

Et holistisk livssyn betyder at pleje din krop, dit sind og din sjæl ligeligt, så du på den måde kommer i balance, frem for kun at fokusere på at opretholde en fysisk sundhed. Derfor har jeg sammensat et team som på hver sin måde, med hvert sit felt arbejder med netop balance. Tilsammen udgør vi en helhed som kærligt og rummeligt holder hånden under din udvikling mod at OMFAVNE DIT FULDE LEDERSKAB

Isobel

1:1 samtaler

Som du ved er vi alle forskellige, men vi har lært at vi skal føle og tænke på nogenlunde samme måde, og være glad i det. Og det gav mening i en anden tid. Men ikke i dag. Der ER en mening med, at du er dig. Lad os udforske det sammen. Jeg ønsker, at inspirere dig til at leve livet fuldt ud – være i nuet – mærke, nyde, føle at du er i live. Det er min erfaring, at du kan opnå det – ikke ved at opsøge ekstremer – men ved at søge indad i dig selv. Jeg glæder mig til at tale med dig – også i Toscana, hvor vi har nogle samtaler 1:1 og lærer hinanden at kende.

Med min baggrund som coach og min erfaring som støtte i erhvervslivet for ledere i mange år, har jeg valgt at skabe dette retreat til dig. Jeg faciliterer en udviklingsplatform i Toscana. Et fristed til at lære nyt, fordybe dig, reflektere – men også have samvær med både andre dygtige ledere som dig selv – såvel som mit team. Vi glæder os ikke kun til at være sammen med jer i dagtimerne, men også til at have hyggelige aftener med gode samtaler og nærvær, hygge og latter, for ikke at glemme den fantasiske toscanske mad og vin.

Stephen

Workshop: Leadership by Heart

Igennem mere end 20 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker og forretninger. Baseret på min baggrund som coach, leder, projektleder og proceskonsulent arbejder jeg med “det hele menneske” og “hele forretningen” hos mine kunder. På retreatet afholder jeg en workshop med titlen ‘Leadership by Heart – At Lede Fra Hjertet’. Om at leve autentisk og tage ‘hele dig’ med i alt hvad du vælger at gøre og være i dit liv.

Lykke

Workshop: Balancen mellem at være og gøre som leder

Som tidligere konstabel i militæret, veteran og leder, kender jeg til at være hårdfør, at tage mig sammen og finde løsninger – på alt.

Det var først da jeg forstod, at den hårdhed var en del af mig, men ikke hele mig, at jeg kunne give mig selv lov til at slippe to-do- og ta-da-lister og være til stede, der hvor jeg var. Med den indsigt fulgte en enorm frihed og energi – og det er den jeg giver videre i den workshop jeg afholder: “Balancen mellem at være og gøre som leder”

Baseret på min baggrund som coach, leder og projektleder, guider jeg i denne workshop den  klare proces der skal til for, at du føler, at du lykkes som både leder og menneske.

liv

1:1 Body-sds behandlinger

Gennem kroppen, hjælper jeg dig fysisk, psykisk og mentalt til at gå dybere i dig selv. Hvordan du kan blive i dig selv, gennem udfordrende følelser, og dermed hjælpe dig til, at blive mere komfortabel med alt hvad der sker. På den måde kan du forblive centreret i dig selv og handle på den bedste måde i den konkrete situation, du er i. 

Jeg er uddannet Body SDS Kropsterapeut. Derudover har jeg taget forskellige kurser og ekstra uddannelse inden for hvordan krop, sind og sjæl fungerer.

Isobel foankrer forandringer

isobel

Workshop: Dig som leder og menneske

Hvordan kan du være MERE? Hvordan kan du være  autentisk alle steder i alle relationer? Hvordan kan du LEVE et liv som menneske OG leder, som fylder dig med glæde og inspirerer dine medarbejdere?

På denne workshop arbejder vi med analyseværktøjet Human Design. En analyse som giver skræddersyet viden til den enkelte og har fokus på individet. Jeg har lavet forarbejdet inden vi mødes, så vi kan fokusere på konkrete værktøjer til jer hver især.

abigaile

Ro & Reflektion

Jeg er uddannet healer og har flere års erfaring i at guide mine klienter. Jeg ser både mennesket og sjælen og arbejder med begge dele i mine healinger, cirkler og forløb. Mit motto er: “indsigt skaber udsigt”.

Roen og tiden til at kunne mærke indad er svær at finde for mange. Jo bedre vi kender roen og kan integrere den som en del af vores væren og verden, desto bedre bliver vi til at regulere vores nervesystem når det er under pres.

På retreatet vil du derfor kunne tilvælge at sidde i roen med mig, og blive guidet i en daglig meditation. Ro, nærvær, rummelighed og stilhed finder du hos mig.

Program for de 5 dage:

Kontakt Isobel på mail eller telefon

Det er svært at være mere

uden at vide, hvad det betyder

Hvis du ønsker at udforske, hvad mere autentisk ledelse kan betyde for dig, så har jeg skabt et særligt retreat for dig. Vi stræber efter et bæredygtigt liv og ønsker at følge en leder, der viser vejen gennem deres fulde lederskab. Men mange ved ikke præcis, hvad det indebærer, eller hvordan de kan handle på det.

Jeg ved, hvor udfordrende det kan være, da jeg har arbejdet med ledere i mange år. Selvom du er dygtig til dit job, kan det være svært at være “mere” uden at vide, hvad det kan være.

Et miljø hvor medarbejderne

selv finder deres arbejdsglæde

Du kan blive en endnu stærkere og autentisk leder ved simpelthen at være mere dig selv. En autentisk inspirerende leder skaber et miljø, hvor medarbejderne selv finder deres arbejdsglæde og motivation. Du behøver ikke give det til dem; de finder det ved at følge dig.

Men for at inspirere må du være autentisk, og for at være autentisk skal dine medarbejdere stole på dig. De skal kunne mærke din ro og tillid til dig selv. Det kræver, at du er komfortabel med, hvem du er, og at du viser hele dig selv.

Det kræver også en dyb selvbevidsthed, hvor du ikke kun tror på dig selv, men hvor du virkelig kender dig selv på et dybere niveau. Når du opnår det, bliver du autentisk. Autentisk ledelse kommer ikke udefra; den kommer fra dit indre, din ro og din evne til at lede fra kernen af dig selv.

Stol på dit indre

kompas

Dette retreat i Toscana er for ledere, der ønsker at finde en ny balance i sig selv og i deres lederskab. Det er for de 10 ledere, der ønsker at lære at stole mere på deres indre kompas, virkelig forstå det og justere det.

Retreatet inkluderer coaching samtaler og workshops med dygtige undervisere, lækker mad og indkvartering, transport til og fra lufthavnen. Derudover krydrer vi det med en vinsmagning og en spændende udflugt i skønne Toscana.

 Det er en dybdegående og lærerig oplevelse med tid til refleksion og indre ro. 

Omfavn dit fulde

lederskab

Det er vigtigt, at du forankrer den viden du tager med hjem, så “Omfavn dit fulde lederskab”  ikke blot er en masse information du glemmer igen, men en helstøbt proces. 

Efter 5 dage i Toscana har du mulighed for at tilkøbe et coachingforløb hos Isobel. Her vil jeg støtte dig i at implementere det, du ønsker at arbejde med.

Vil du vide

mere?

Hvis du har nogle spørgsmål eller vil tilmelde dig, så kontakt mig endelig ved at udfylde formularen, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

Jeg ser frem til

at dele denne rejse med dig

Isobel

Copyright © Lysdinvej · Design & udvikling DAY01