TEAM PERFORMANCE I LEDELSEN 

Jeg hjælper jeres ledelsesteam til en større forståelse, respekt og anerkendelse af hinandens kompetencer som mennesker, så I kan få en bedre hverdag. Bedre, fordi når I får den viden, vil I kunne hjælpe hinanden og virksomheden til større og bedre resultater.
For mig er det vigtigt at alle jeres unikke kvaliteter og ressourcer bliver tydeliggjorte for hinanden, så I kan skabe et effektivt samarbejde og en sund teamkultur. For at skabe gennemsigtighed og tillid, bruger jeg en analyse af jeres personprofiler på en helt anden måde end I nok er vant til, når I før har arbejdet med personaleanalyser. Profilen vil give dig en genkendelighed og forståelse dybt i dit indre, og det i sig selv vil give dig en kæmpe indre ro.

Som team identificerer jeg jeres personprofiler -også i forhold til hinanden. I vil se hinanden klart – og denne bevidsthed giver grobund for et godt og respektfuldt samarbejde i ledelsen. Ved en dybere forståelse af hinanden, bliver der skabt plads til individet i fællesskabet, og DET skaber synergi.

Selve analysearbejdet laver jeg individuelt på hver enkelt deltager i teamet, og kræver ikke arbejdstimer af jer.

 

 

 

 

Tidsrammen for et teamperformanceforløb afhænger af hvilken udfordring eller ønsker I har. Måske er I et erfarent ledelsesteam, som ønsker nye perspektiver på jeres gruppe, projekter eller kommunikationen? Eller en helt ny ledelsesgruppe, som har brug for at blive rystet sammen?

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis I oplever udfordringer I jeres ledelsesgruppe, det er helt almindeligt i vores samfund.

Sammen kan vi finde den skræddersyede løsning der passer jeres virksomhed bedst.

 

 

ER I KLAR TIL AT TRANSFORMERE JERES VIRKSOMHED?
For virksomheden der vil forløse sit største potentiale.

14 + 4 =

Et bud på et teambuilding forløb:


3 halve dage med 14 dages mellemrum for at skabe tid til refleksion og eftertanke.

Første session – Personprofiler. Jeres unikke bidrag til fællesskabet og konflikthåndtering 

Anden session – Kommunikation. Hvordan taler vi om vores forskelligheder og bruger dem til alles fordel.  

Tredje session – Det gode ledelsessamarbejde. Tillid og de gode relationer. Fundamentet i gruppen.  

Kr. 15.500,- ex moms 

 

Jeg bidrager til, at I som ledelsesteam bliver den bedste udgave af jer selv, til gavn for både den enkelte, medarbejderne og virksomheden.

Jeg vil gerne invitere dig til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan finde ud af om et samarbejde mellem os kan være en gevinst.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Isobel Sommer