Artikler & udtalelser

8. Juli 2021:

En artikel i Roskilde lokaleavis om mit arbejde og projektet jeg startede for at kaste mere lys på skyggebørn. https://sn.dk/Roskilde/Coach-vil-give-Hjaelp-til-skyggeboernene/artikel/1452060

6+8. Juli 2021:

Min historie på Landsforeningens for spiseforstyrrelser og selvskades hjemmeside og facebook. https://www.lmsos.dk/vejledning/personlige-historier/om-vaere-bonusmor-til-datter-med-spiseforstyrrelse

23. Maj 2021 Oprettet crowdfunding projekt for at sætte fokus på skyggebørn og sammenbragte familier:

UDTALELSER

Sofie 17 år: “Min søster fik spiseforstyrrelse i starten af teenageårene, og det tog hårdt på mig. Mine forældres opmærksomhed var rettet mod hende, hvilket giver mening, da det var hende der havde brug for hjælp, men jeg manglede deres opmærksomhed. Derfor fik jeg kontakt til Gitte. Gitte hjalp mig med, at komme igennem den svære periode. Noget af det Gitte hjalp mig rigtig meget med, var at fortælle mine følelser, at fortælle mine forældre hvordan jeg havde det. Hun gav mig en masse værktøjer, der gjorde det lettere, at overskue hverdagen derhjemme. Uden hendes hjælp ved jeg ikke hvor jeg ville være i dag.”

Malene 43 år: “Jeg har været så heldig at have et coaching forløb hos Gitte over fem gange. Det var første gang at jeg skulle prøve at gå til coach og vidste ikke helt hvad jeg kunne forvente og var lidt nervøs. Men Gitte fik mig hurtigt til at føle mig godt tilpas og afslappet. Det blev gjort i mit tempo og forsikret om at der ikke var noget rigtigt og forkert. Gitte stiller en del spørgsmål undervejs på mange forskellige måde og på forunderlig vis, ender man med selv at finde løsninger på den problemstilling man har lagt ud. Føler at jeg har fået nogle gode redskaber med og at jeg ser anderledes på forskellige situationer og givet mig selv mere plads i hverdagen. Gitte er en fantastisk person, hun er venlig, omsorgsfuld, dygtig og får en til at føle at man er i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale et coaching forløb hos Gitte.”

Amanda, 15 år: “Jeg troede aldrig jeg ville have lyst til at tale med dig om det fordi det var svært for mig at snakke om det. Men du sagde til mig at det ville være godt for mig, og det skulle vise sig at du var den som forstod mig lidt mere end alle de andre! Du forstår en! Eller du forstår mig i hvert fald. Jeg er rigtig glad for at jeg snakkede med dig.!