Vejen til dit spotlight

DKK7.000

Vejen til dit spotlight.

Et 8 ugers online coaching forløb med human design.

Kategori:

Beskrivelse

Find den rigtige vej for dig i et 8 ugers online forløb med Human Design. Det eneste forløb du nogensinde behøver investere i!

  1. Ved booking og betaling af forløb fortæller du mig din  fødselsdato, tidspunkt og by. Og hvis du allerede nu har et specifikt mål for forløbet, er det godt for mig at vide i forhold til din human design læsning.

2. Vi aftaler vores første online session tidligst 1 uge senere. Du modtager dog straks en intro til Human Design generelt, og inden for et par dage en specifikation af din human design type, som du skal læse inden vi mødes næste uge.

3. Første gang vi mødes har jeg lavet den helt specifikke human design læsning på dit design (68-84 sider). Til at starte med taler vi om dig, dine udfordringer, dine mål og ønsker, og så trækker vi human design læsningen ind over. Det bruger vi som værktøj til at du lærer at forstå dig selv bedre, se de skønne ting omkring dig du måske ikke har opdaget endnu og meget mere. Vi arbejder med hvordan du udnytter dine medfødte evner og talenter bedst muligt. Du får naturligvis også Pdf’en til evigt eje.

Vi har 8 møder online møder a 90 minutter som vi tilrettelægger så det passer ind i din kalender. Når forløbet er slut så ved du, hvordan du skal bære dig ad med at leve dit bedste liv, fordi du lever autentisk ud fra dine valg og hvordan du har alles svar inde i dig, om hvad der er rigtigt for dig.

Jeg kan ikke specificere det yderligere, da forløbet netop er individuelt og tager udgangspunkt i dig og dine behov.

(Har du i forvejen købt en human design læsning hos mig fratrækkes den pris du gav for det, i prisen på forløbet her.)

(Det er muligt at splitte betalingen op i 2-3 delbetalinger)