Vejen til dit spotlight

Dette 8 ugers online coaching forløb omkring at finde vejen til dit spotlight er ALT hvad du behøver at investere i. I dette forløb lærer du at lytte til dig, at lære hvad der er det rigtige for dig. Det handler ikke om at du nødvendigvis skal ud og have en karriere i et spotlight. Et spotlight kan sagtens være en stille handling, det handler som sagt om at vide at DU er 100% dig og den du ønsker at være, og ikke om at råbe “SE MIG”!

 Jeg bruger Human Design i mit arbejde. Jeg lærer dig, hvordan du bruger dig selv til at finde dine løsninger. Jeg ser og hører når du ikke er ærlig over for dig selv, og hjælper dig med at høre forskellen.

Resultat:

  • Du er sikker på dig selv. Står med selvværd og selvtillid.
  • Du ved hvordan du skal lytte til dig selv fremover. Hvordan du skal navigere i en verden hvor alle har en mening – også om hvad du skal mene.
  • Du har lært på hvilke områder du lettest bliver påvirket af andre, så du kan stå fast.
  • Du tager valg der er sunde og gode for dig. 
  • Du lærer også om hvordan du manifesterer det du ønsker dig allernemmest.
  • DU er 100% den du ønsker at være – og lever dit bedste liv.
  • Du er en glæde og inspiration for dine omgivelser. Fordi du er glad! 

Jeg har selv været igennem det. Har taget mine valg ud fra hvordan andre har gjort. Hvordan “alle andre” gør. Min familie, mine venner. Tænkt “ej det kan jeg jo ikke”, “det kan ikke lade sig gøre”, “det er også en umulig drøm”. Og dermed skudt enhver tanke der ikke var i linje med det alle andre synes i sænk. Eller som jeg mente var muligt. Men det ER muligt at leve efter hvem du er – og hvad der er rigtigt for dig.

Se mere om konkret indhold og pris her: https://lysdinvej.dk/vare/vejen-ud-i-dit-spotlight/

Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere.