Familie coaching og rådgivning – også til den enkelte

🧡 Det kan være svært at leve i en sammenbragt familie. Eller i en familie med en som har særlige behov. Det ved jeg. Kærligheden er stor , og du ønsker derfor, at det skal være nemt. Men det kræver arbejde at få lavet en rummelig konstellation med plads til individuelt samvær på kryds og tværs. Det vil skabe mere plads til den enkelte, og sikre mere glæde og tilfredshed for alle. Jeg kan hjælpe jer med at finde den vej, der er den rigtige for jer.

🧡 Når vi er så heldige at møde kærligheden igen, nu med børn fra et tidligere forhold, så kræver det sindssygt meget af alle at få gjort det på den bedste måde. Det er IKKE nok, at du og din partner elsker hinanden. I skal gøre jer overvejelser om, hvordan I ønsker at jeres dagligdag sammen skal være, og der er hensyn at tage til dine/mine børn, men OGSÅ hvis den ene part ikke har børn med ind i forholdet. Det kan være rigtig svært fra starten – eller også kommer det snigende når rusen af forelskelse er faldet ned i et leje, hvor irritation kan få plads. Jeg kan hjælpe jer igennem et forløb hvor vi sammen får taget det inden. Hvad har DU brug for? Hvad har børnene brug for? Hvordan kan I sammen blive en glad sammenbragt familie, hvor alle trives? I sparer en husleje den dag I flytter sammen. Investér i en lykkelig hverdag. Ring gerne til mig og få uddybet, hvad jeg mener jeg kan gøre for jer. Det koster ikke noget.

Coach

🧡 Kommunikation med teenagere kan føles som en udfordring. For teenageren er det faktisk også tit en udfordring at kommunikere med den voksne. Og det gør det absolut ikke nemmere når teenageren skal navigere mellem 2 hjem med 2 sæt regler! Jeg kan hjælpe jer til en bedre forståelse for hinanden og en ny måde at være familie på med næsten-voksne i huset. Så I alle kan trives og have det godt.

🧡 Hvordan rummer du at være i en familie, hvor en teenager gør skade på sig selv? Eller har en diagnose? Ligemeget om det er selvskade, en diagnose eller et udviklingshandicap, påvirker det hele familien. Den unge kommer heldigvis i behandling, og familien med fokus på mor og far kommer til rådgivning om, hvordan de bedst hjælper barnet. Men hvem hjælper dig; søsteren, broderen, ekstramor/far, bedsteforælder med at have et frirum hvor det handler om dine behov? At leve dit liv mens du støtter en, der kæmper for sit liv? At være glad uden altid at have dårlig samvittighed? At have behov for mor og far selvom du godt ved at din søster/brors behov er livstruende, kan godt være rigtig svært. Jeg ved det, for jeg har levet i en sådan familie. Jeg kan hjælpe dig med at gå den vej som er den rigtige for dig; med en balance mellem ego og hensyn.